Communicatiewagen

Bij onze inzet in de zoektocht naar vermiste personen is voor Oger Zoekhonden een communicatie wagen van groot belang! Deze wagen, een zogeheten Centrale Post (CP), biedt ons de ruimte om de coördinatie en communicatie tijdens de inzetten nog beter te kunnen leiden. Met een communicatiewagen kunnen wij:

Om de communicatiewagen te bekostigen hebben we uw steun en bijdrage hard nodig, helpt u ons mee in deze zoektocht?

 
 

Sonarapparatuur

Naast het zoeken naar vermiste personen met de hond op het water is technische ondersteuning met de beste apparatuur onmisbaar. Honden helpen ons het zoekgebied sterk verkleinen maar we mogen van hen niet verwachten dat ze exact de juiste plek aangeven. Geur raakt in water op drift door de verdunning en stroming. Met sonarapparatuur die 360 graden onder de boot kan kijken kunnen wij bijv. duikers gerichter laten zoeken en kan er veel sneller uitsluitsel gegeven worden aan dierbaren van een vermiste persoon.

Om de sonarapparatuur (Lowrance/ Humminbird) te kunnen bekostigen hebben we uw steun en bijdrage hard nodig, helpt u ons mee in deze onderwater zoektocht? 

Downloads

Als je wilt kun je hier bestanden downloaden die verder informatie geven over de stichting. Voor meer informatie kun je altijd mailen: info@ogerzoekhonden.nl.

Jaarverslag 2017
Jaarverslag 2016
Beleidsplan 2016/2017

ANBI

Stichting Ogerzoekhonden is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling, ANBI. Door deze ANBI-status kunnen onze donateurs bij de opgave van de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. En voor Ogerzoekhonden zelf betekent het dat wij geen schenkbelasting en erfbelasting hoeven te betalen, waardoor jouw bijdrage voor 100% bij Ogerzoekhonden terecht komt.

Officiële naam: Stichting Ogerzoekhonden
Inialoane 19, 9263 RB Garyp
ogerzoekhonden@gmail.com
Kamer van Koophandel nr: 54 19 37 10
RSIN: 851211860


  • Door uw donaties hebben wij inmiddels de zwemvesten kunnen aanschaffen.