Na twee en een half jaar trainen, hard werken en puzzelen, met alle begeleiding, tips en creatieve ideeën van de coaches Martine en Roeland, dankzij alle mede Ogers die meedenken met elkaar en de onmisbare slachtoffers, is het zover…. Homme is nu officieel inzetbaar bij Oger Zoekhonden. Hij voldoet aan de hoge eisen die OZH stelt aan de honden om betrouwbaar mee te kunnen op een inzet in binnen- en buitenland. Hij zoekt naar vermiste personen, zowel levend als overleden. Hij is de eerste hond bij OZH die geleerd heeft te bringselen bij een overleden persoon.
Grote dank aan Martine voor al haar geduld en oplossingen met detectie met dit als geweldig resultaat.
Supertrots op Homme!!!! Maar minstens even trots op OZH dat we dit met elkaar bereikt hebben. Weer een inzetbare hond erbij.

Ellen Westenberg

Stichting OgerZoekhonden feliciteert Ellen met dit fantastisch behaalde resultaat met haar Beauçeron reu Homme.